Kamala Development, Kiama

Six contemporary units

ABOUT THE PROJECT

This project involved the complete knock-down of a rundown cottage and the custom-building of six contemporary-style residential units in their place.

LOCATION OF PROJECT

Kiama, in the Illawarra/Shellharbour region of NSW

FROM THE CLIENT

“Kiama’s ‘Kamala’ came to life because of the passion, dedication and work ethic showed by the ‘Morrow Building Team’. I am always amazed at the transformation from start to finish. From what was a rundown, derelict, overgrown eyesore of a house and land to a contemporary six unit complex with clean lines, unique textures and colours which utilises many building materials including steel, cladding, render and concrete, all highlighted by timber feature walls.

Builder Paul Morrow and his team of Tim, Callum, Jacob and Trevor were meticulous in their attention to detail and hard work. I am fortunate that Paul’s design ideas are similar to mine, allowing us to create and change along the way which made the building process run smoothly. The Morrow Building team’s follow-up after the project had completed was also faultless. His team were more than happy to come back immediately to rectify any ‘new build niggles’ which come hand-in-hand with the building industry.

A great team of builders and nice blokes to boot! I would have no hesitation in hiring the Morrow Building team for my next project.”

Rick Muik, Property Developer

WHAT PEOPLE ARE SAYING

"I am amazed at the transformation from start to finish. From what was a rundown, derelict house with an overgrown garden, to a contemporary 6-unit complex with clean lines and unique textures created by the many building materials used in this project, all of which are highlighted by the timber feature walls."

RICK MUIK

"I am amazed at the transformation from start to finish. From what was a rundown, derelict house with an overgrown garden, to a contemporary 6-unit complex with clean lines and unique textures created by the many building materials used in this project, all of which are highlighted by the timber feature walls."

RICK MUIK